Instruktionsvideo og Staven

Instruktionsvideo

Videoen viser et program af 15 minutters varighed for den daglige træning. Programmet omfatter 5 udvalgte standard øvelser som træner hele kroppen. Samtidig styrkes koncentrationen og velværet øges. Ved venlig imødekommenhed fra de nuværende ejere af Kaptajnens tidligere bopæl, kunne videoen optages på nøjagtigt det samme sted i haven, hvor Kaptajnen i sin tid underviste bl.a. Niels Bohr og A.P. Møller.

Hvorfor Staven?

Staven appellerer til tanken – viljen og musklerne. Den overfører kræfterne fra de stærke til de svage led og muskler, og øger koncentrationen og fornemmelse af kroppen.

Hver øvelse har en anatomisk hensigt.

Hvad opnår Du?

Ved daglig brug af Staven – vil Du sy ”muskeldragten ind” og bortmejsle de overflødige kilo.

Du vil opleve en slankhedsfornemmelse – det giver energi og virkelyst.

Du kan således opnå en smal talje og en slank skikkelse.

Det er den sidste millimeter, der er gymnastik i, og med Staven får Du fat i den sidste millimeter!

Uanset hvor travlt Du har – glem ikke at gøre noget for den daglige træning.

Husk – det er de 15 minutters daglige træning – der giver den store virkning!

Staven er en 25 mm rundstok af fyrretræ, som kan købes i ethvert byggemarked. Den skal have en længde der svarer til så langt du kan nå med armene strakt lige i vejret, som Margrethe viser. Stavens længde er altså større end du kan favne.

[nm_banner_slider infinite=”1″ autoplay=”700″][nm_banner image_id=”1451″][nm_banner image_id=”1452″][nm_banner image_id=”1453″][nm_banner image_id=”1454″][nm_banner image_id=”1455″][/nm_banner_slider]