Foredrag

Margrethe Neergaard er en afholdt og rutineret foredragsholder, som over hele landet møder forsamlinger, der afspejler den store og brede interesse for stavgymnastikken.

Foredrag er blandt andet blevet afholdt i kirker, gymnastikforeninger, højskoler, fagforeninger og for Hjerteforeningens lokalafdelinger, samt hos AOF og FOF.

Foredraget er et fornøjeligt causeri om hele Danmarks sundhedscoach – Kaptajn Jespersen. Spækket med humoristiske anekdoter om hans liv – og om hans unikke personlighed.

Hvordan var Kaptajnen som privatmenneske?

Desuden har Margrethe stavene med, så interesserede deltagere selv kan fornemme Stavens gode effekt på kroppen og hvorledes koncentrationsevnen skærpes når der rigtigt skal mærkes efter i de enkelte muskelgrupper.

Normalt varer arrangementet 2 * 45 minutter og det plejer ikke at være kedeligt.

Kontakt Margrethe Neergaard her

Vi havde den store fornøjelse at have besøg af Margrethe Neergaard på FOF’s sommerhøjskole i Nykøbing F. Margrethe fortæller levende og meget engageret om sin morfar Kaptajn Jespersens liv og krydrer det med sjove anekdoter. Det er næsten som at høre Kaptajnen himself, når Margrethe giver den gas. Stavene var selvfølgelig også med, og mange måtte prøve øvelserne i det fri under kyndig vejledning af Margrethe.

Et spændende og engageret foredrag!”


Anne-Grethe Jakobsen, Leder.

Se klip fra tidligere events